Tehnični rider

Kontakt: 041 943 850 (Nejc)

Kontakt za tehnične zadeve (ozvočenje): 051 670 063 (Boštjan)

 

Kliknite TUKAJ za prenos riderja v PDF datoteki na vašo napravo.

 

Postavitev na velikem odru

Postavitev na manjšem odru

 

Vsi nastopajoči potrebujejo primeren mikrofon, idealno kondenzatorski clip-on (npr. AKG C419) dodatno pa še en mikrofon za povezovanje/petje. Samo ena tuba ima za zasilne primere lastni dinamični mikrofon AKG D112 (rabi XLR priključek).
Skupno se rabi 13 kanalov, vsi z mikrofoni, 5 monitorjev (idealno vsak na svoji liniji, alternativno M1+M2 na eni liniji, M3+M4+M5 na drugi liniji).

Alternativa v primeru pomanjkanja mikrofonov: 1 mikrofon za trobente, 1 mikrofon za saksofone, 1 mikrofon za pozavno, 1 mikrofon za baritone, 1 mikrofon za tolkala, 2 (clip-on) mikrofona za tubo.
Alternativno skupno 7 kanalov, vsi z mikrofoni, 3 monitorji, vsak na svoji liniji (eden v prvi vrsti, dva v zadnji vrsti).

 

Zasedba:

Nejc Drole (trobenta), Vanč Florjančič (trobenta), NN (trobenta), Tim Božič (saksofon), Tilen Mavri (saksofon), Maj Florjančič (pozavna), Marko Obid (bariton), Žan Slabe (bariton), Boštjan Bogataj (tuba), Tine Drole (tuba), Gašper Tušar (snare), Nace Drole (tapan)

 

Hrana in pijača:

Če je dovolj piva in mesa (ter kakšen kos kruha), pa mogoče še kakšen sok in (mineralna) voda za mladince in šoferje, ne kompliciramo. Se pa poleg navedenega ne branimo tudi kakih drugih okusnih destiliranih tekočin…

 

 

Zadnja sprememba: 15.5.2024